Luottamuksellisuus

MPS:n on toiminut yli 40 vuotta työnhakijoiden ja toimeksiantajien luotettavana kumppanina. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, joten tämä sivusto, tietojen kerääminen, käsittely ja tallentaminen sekä rekisterimme ovat myös jatkuvan kehityksen kohteena. Kerromme tässä selosteessa millaisia tietoja keräämme MPS-Yhtiöiden sivustolla kävijöistä ja miten käsittelemme niitä.

Jos syötät sivustomme kautta tietoa sähköisen lomakkeen tai muun toiminnon kautta, voimme ottaa sinuun yhteyttä tiedusteluusi ja MPS-Yhtiöihin liittyen.

Toimintamme kehittämiseksi käytämme Google Analyticsin ja Leadfeederin analytiikkapalveluja. Näiden avulla keräämme sivustolla kävijöiltä IP-osoitteet sekä sivustolla liikkumiseen liittyvää käyttödataa, jotta voimme paremmin kohdentaa palvelujamme. Google Analyticsin voit estää selaimen lisäosalla. Estot ovat selain- ja laitekohtaisia.

Rekisterin suojauksen periaatteet 

Henkilötietojasi ei luovuteta tai myydä ulkopuolisille, ja tietosi säilytetään palomuurilla suojatuissa tietokannoissa lukituissa tiloissa. Rekisteriä säilytetään Koodiviidakko Oy:n hallinnoimilla palvelimilla suojatussa tietoverkossa, johon ulkopuolisilla ei ole pääsyä. Rekisterin käyttö edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan käyttöä.

Sivuiltamme löytyy linkkejä muille sivustoille tai sisältöä ulkopuolisilta sivuilta, kuten Facebook, Twitter ja Linkedin. Ulkopuolisen sisällön käyttö tapahtuu kulloinkin kyseessä olevan sivuston oman rekisteriselosteen mukaisesti.

Toimeksiantajilta ja työnhakijoilta keräämämme tiedot

Keräämme toimeksiantajilta ja työnhakijoilta työnhakuprosessin kannalta oleellisia tietoja. Käsittelemme keräämiämme tietoja luottamuksellisesti. Noudatamme kaikessa toiminnassamme hyviä henkilöarviointikäytäntöjä, relevanttia lainsäädäntöä ja tietosuojavaltuutetun ohjeistuksia.

Rekisterinpitäjä on MPS-Yhtiöt Oy, Paciuksenkatu 27, FI-00270 Helsinki. Kysy tarvittaessa lisää osoitteesta mps@mps.fi.