MPS tekee henkilöarviointeja myös poikkeusolosuhteissa

03.04.2020

Koronapandemia asettaa haasteita ihmisille ja organisaatioiden toiminnalle. Henkilökohtaiset kohtaamiset on minimoitava, mutta asioita on silti hoidettava eteenpäin. Näin teemme myös MPS:llä ja henkilöarviointiliiketoimintamme jatkuu edelleen täysimittaisena.

Poikkeusolosuhteissa olemme siirtyneet kaikissa soveltuvuuden- ja potentiaalin arvioinnissa etäarviointeihin. MPS on vuosien varrella kerryttänyt osaamista virtuaalisen arvioinnin alueella ja nyt käytämme kaiken oppimamme asiakkaittemme parhaaksi.

Vaikka teemme henkilöarvioinnit nyt täysin virtuaalisesti, emme ole tinkineet arviointien laadusta tai arviointiin osallistujien arvostavasta kohtaamisesta. Arviointiemme perustana on edelleenkin monimenetelmäisyys ja asiakkaamme hyvän työnantajamielikuvan ylläpitäminen omalta osaltamme.

Olemme 45 vuoden toimintamme ajan pitäneet tärkeänä, että olemme käytettävissä asiakkaittemme tukena silloinkin, kun ajat ovat poikkeukselliset. Emme toimi toisin nytkään. Jos sinulla on henkilöarvioinnin tarpeita, ole edelleenkin yhteydessä meihin.

 
Yhteistyöterveisin,

Mikko Puonti
Business Development Manager, Assessment | MPS Career

 

Voimmeko olla avuksi? Ota yhteyttä!

 

Kirjoittaja: Mikko Puonti  Mikko Puonti