MPS blogit ja uutiset

Mikä huolettaa, johtaja? -tutkimus: Selvitys suomalaisten johtajien arkipäivän huolenaiheista ja yksinäisyyden tunteesta.

10.12.2020 |

Loppuvuodesta 2020 toteutetussa Mikä huolettaa, johtaja? -tutkimuksessa haluttiin syventää tutkimusta johtajien johtotehtäviin liittyvistä huolista, niiden syistä ja seurauksista.


Pitäisikö huolestua?

07.12.2020 | Niilo Mäkelä

Johtajien uupumisen tai epäonnistumisen seuraukset, niin yksilöllisen kuin yhteisölliset tai liiketoiminnalliset, voivat olla hyvin laajoja, mikä nostaa aiheen selvittämisen tärkeyttä entisestään.


Compliance-koulutus verkossa – kolmas aalto

02.12.2020 | Eevi Kuokkanen

Kun on tarve järjestää koulutusta compliance- eli vaatimustenmukaisuuteen liittyvistä aiheista, ratkaisu on usein verkko-oppiminen. Sen puolesta puhuu monta asiaa: mitattavuus, skaalautuvuus isoillekin joukoille, jatkohyödyntäminen esim. osana perehdytystä.


Mitä on johdon agendalla koronan välitilassa?

30.11.2020 | Elina Koskela

Johtajien työssä odotusaika rokotteen saapumiseen näyttäytyy eri tavoin. Osa johtajista hoitaa kriisiä, mutta useimmat valmistautuvat tulevaan kasvuun päättäväisesti: strategiat on avattu, uusia kompetenssitarpeita pohditaan, osaajia liikutellaan eniten arvoa tuoviin tehtäviin.


Johanna Lammi on valittu DIAK:in uudeksi palvelujohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

17.11.2020 | Sari Salojärvi

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) kouluttaa asiantuntijoita sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkauksen aloille. Päivikki Rentola Hemmi, DIAK:in henkilöstöjohtaja, ilmoitti Johanna Lammin nimityksestä kuun vaihteessa yhdessä DIAK:in muun johdon kanssa.


Mitä vastuullisuus tarkoittaa suorahaussa?

12.11.2020 | Hannu Kainulainen

Vastuullisuuden teema on noussut viime vuosina keskiöön johtamisen ja työelämän keskusteluissa, ja sille on varsin hyvät syynsä.


Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 29 Seuraava