MPS blogit ja uutiset

Uravalintojen sietämätön vaikeus

19.04.2018 | Päivi Montgomery

Silloin kun asiat ovat hyvin, meillä on voimavaroja pohtia vaihtoehtoja ja mahdollisesti myös toteuttaa niitä. Vaikka ne vaatisivat joskus isojakin ponnisteluja, esimerkiksi uusien asioiden opiskelua tai yrittäjyyden riskin ottamista.


How to make sure you get impact from learning projects

11.04.2018 | Mike Aaja

In this blog, the third in our “content-last” series, we’ll focus on making sure that your learning programme has as much impact on your business as possible. This means differentiating between learning results and the impact of the learning.


Mitä oikeasti tapahtuu työn tuunaamisen ja uravalmennusten jälkeen? - Kyselyjen tulokset

04.04.2018 | Päivi Montgomery

Olen aiemmissa blogisarjani osissa avannut lähtökohtia KONEen ja MPS:n yhteistyönä järjestämään MyCareer-valmennukseen ja kertonut tuloksia valmennukseen osallistujien haastatteluista. Tässä osassa kerron, millaisia tuloksia sain kyselystä.


Valmennukset tukena kehittymisen suunnitelmissa – haastattelujen tulokset

29.03.2018 | Päivi Montgomery

Jos olet seurannut blogi-sarjaani, tiedät jo hyvin taustat – tein lopputyöni työ- ja organisaatiopsykologian erikoistumiskoulutukseen valmennusohjelmasta, jonka KONE Oyj on tarjonnut työntekijöilleen. Tässä blogissa keskityn haastattelujen tuloksiin.


Dig deep - cultural strategy and mentoring

22.03.2018 | Catharina Kallio

The benefits of building a strong organizational culture, one that is firmly based upon the strategy of the company, can´t be argued. I think you all might have heard the phrase: “Organization culture eats strategy for breakfast, lunch and dinner…".


Oman kehityspolun suunnittelu organisaatiossa – miten se onnistuu?

21.03.2018 | Päivi Montgomery

Edellisessä blogissani kerroin hieman taustaa, miksi KONE Oyj lähti tarjoamaan ura-valmennuksia työntekijöille. Nyt kerron lisää käytännön toteutuksesta. Valmennuksia on nyt järjestetty useamman vuoden ajan ja osallistujia riittää aina.


Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 12 Seuraava