MPS blogit ja uutiset

Haussa hyvä tyyppi - sosiaalinen ja rohkea uudistaja | Työelämän oksymoronit, osa 2

12.06.2018 | Niilo Mäkelä

Kaikkialla tarvitaan ihmisten kanssa toimeentulevia edelläkävijöitä ja toiminnan uudistajia. Muutoksia on arjessa yhä tiheämmin ja yhteistyötaitojen merkitys sen kuin kasvaa. Pitää jatkuvasti luoda uutta ja miettiä uuden asian käytännön vaikutuksia...


Kesä yllätti taas asiantuntijat

07.06.2018 | Tomi Välimäki

Kahdesti vuodessa painamme kaasua neljäksi kuukaudeksi. Touko-kesäkuussa kalenterit paukkuvat ja ihmettelemme minne se alkuvuosi taas meni. Sama toistuu jouluksi. Osa lomasta tehdään varastoon lomaa edeltävillä ja sen jälkeisillä viikoilla.


Automatiikan käytöstä ja käyttämättömyydestä rekrytoinnissa

31.05.2018 | Veronika Solovian

Monesti hakijoita kiinnostaa, käytämmekö alkuvaiheen karsinnoissa automatiikkaa, ja lukeeko CV:itä oikeasti ihminen. Kyllä lukee, ja aina – ainakin meillä MPS:llä. Algoritmien käytöstä rekrytoinnissa käydäänkin nyt kuumaa keskustelua.


Hakijakokemus - ennen ja jälkeen tervetulon

28.05.2018 | Tomi Viitala

Kevät on merkinnyt minulle uutta työnantajaa ja uusia kollegoita sekä tietysti mielenkiintoisia työtehtäviä! Moni on ehtinyt kysyä, miltä uusi vaikuttaa - mikä fiilis? Kerro nyt! Vastaus on ollut helppo antaa. Oikein hyvältä vaikuttaa – ennen ja myös jälkeen tervetulon!


Oletko menestynyt työssäsi? Mietipä uudelleen

28.05.2018 | Päivi Montgomery

Pohdi, mitä sinä tekisit, jos nykyinen työsi syystä tai toisesta menisi alta huomenna. Ja ei, uutta täysin vastaavaa tehtävää ei olisi tarjolla enää. Mitä muuta voisit tehdä? Millaisia taitoja sinulla olisi tarjota, jos tilanne muuttuisi täysin?


HENRY Ry | Digitalisaatio haastaa henkilöstö- johtamisen – HR:n näytönpaikka

24.05.2018 | Sari Salojärvi

Sari Salojärven kirjoitus ’Digitalisaatio haastaa henkilöstöjohtamisen – HR:n näytönpaikka’ käsittelee syksyllä 2017 tehdyn yhteensä 40 suuren organisaation henkilöstöjohtajan haastattelututkimuksen löydöksiä. Tutkimuksen aiheena oli digitalisaation merkitys johtamiselle ja henkilöstöjohtamiselle.


Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 14 Seuraava