MPS blogit ja uutiset

People analytiikka – mistä aloittaa?

26.03.2020 | Jonathan Rasmus

Analytiikka tarkoittaa numeroiden hyödyntämistä merkityksellisen tiedon löytämisessä. Kun kyseinen toiminta koskee henkilöstöön liittyvää tietoa, kutsutaan sitä people analytiikaksi tai HR-analytiikaksi.


MPS Huolibarometri | 1. päivitys

23.03.2020 | Jan Silvonen

Vauhti, jolla koronavirus alkoi levitä Euroopassa, yllätti taatusti monet. Mekin olemme seuranneet tilanteen kehittymistä hyvin huolestuneina. Saimme idean rakentaa Huolibarometrin, jonka avulla voisimme seurata laajemminkin mm. kriisin aiheuttaman huolen määrää sen eri vaiheissa.


Rekrytointi toimii sujuvasti myös virtuaalisesti

13.03.2020 | Juha Vaara

Mitä kaikkea rekrytoinnissa voi tehdä etänä? Mitä kaikkea ei voisi tehdä etänä? Korona-pandemia haastaa tällä hetkellä perinteisiä työntekemisen tapoja, mutta samalla mahdollistaa myös uusia.


Ollaanko online? MPS optimoi digitaalisen kyvykkyytensä pandemiatilanteessa

13.03.2020 | Elina Koskela

MPS-Yhtiöissä henkilökohtaiset kohtaamiset ja laajemmat kehittämisen tilaisuudet toteutetaan tulevien viikkojen aikana online-muodossa. Suunnitellut asiakastoimeksiannot sekä valmennus- ja asiakastilaisuudet tullaan toteuttamaan monimuotoisesti moderneja työvälineitä käyttäen.


Teleste: Laadukasta verkkokurssien suunnittelua MPS Prewisen konsultointituella

05.03.2020 | Anna Heiliö

MPS Prewise toteutti Telesten tarpeeseen konsultointi- ja koulutuskokonaisuuden, joka sopii erinomaisesti organisaation sisäisen verkko-oppimisen sisällöntuotannon käynnistämiseen ja oman suunnitteluosaamisen systemaattiseen kasvattamiseen.


Lyhyt markkinakatsaus tutkimusten toteutukseen ja hankintaan liittyen

27.02.2020 | Jan Silvonen

Toteutimme MPS-Tutkimuksessa helmikuussa 2020 tutkimuksen, jossa selvitimme, kuinka säännöllisesti eri tutkimuksia toteutetaan, minkä tahojen kanssa sekä mitä osaamista ja tukea ulkopuoliselta kumppanilta odotetaan.


Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 24 Seuraava