MPS blogit ja uutiset

Fortum: Mobiiliratkaisu matkustusturvallisuuden perehdyttämiseen

16.07.2019 |

Matkustavat työntekijät tarvitsivat mobiiliratkaisun, joka on helppo käynnistää ja josta löytyy perustason turvallisuusohjeet. Mobiilikäyttöön optimoitu lyhyt verkkokurssi sisältää motivoivia, pedagogisia harjoituksia ja visualisointeja.


Are: Teknologialla tehokkaampaa ja joustavampaa perehdytystä

24.06.2019 |

Arella oli tarpeena tuoda muiden kanavien rinnalle uusia joustavia ratkaisuja perehdytykseen ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Digitaalisilla oppimisen ratkaisulla haettiin tehokkuutta kentällä toimivan henkilöstön kouluttamiseen ajasta ja paikasta riippumatta.


Energiateollisuus vaikuttaa paremman huomisen puolesta

19.06.2019 | Sari Salojärvi

Energia-ala elää tällä hetkellä suurta murrosta. Ilmastoneutraalius on noussut keskeiseksi tavoitteeksi niin energian tuottajille kuin käyttäjille. Uutta osaamista, innovaatioita ja kestäviä ratkaisuja tarvitaan nyt kiihtyvällä tahdilla.


Muistatko sen, kun ei ollut kiire mihinkään?

18.06.2019 | Maija Suokas

Tietyt tilanteet ja tunnelmat voivat saada aikaan voimakkaan tunnelmamuiston. Psykologi Maija Suokas kirjoitti havainnoistaan, kun hän itse onnistui palaamaan takaisin sateisen lomapäivän kiireettömään tunnelmaan. Muistatko itse ne hetket, kun ei todellakaan ollut kiire yhtään mihinkään?


Viisi vinkkiä: Parempaa turvallisuuskoulutusta verkossa

10.06.2019 |

Välttämättömät turvallisuuskoulutukset voivat parhaimmillaan olla osa osallistavamman yrityskulttuurin rakentamista.


Effective time management skills with a twist – get more time out of your day

06.06.2019 | Catharina Kallio

At first glance, time management is all about our capacity to manage time itself. But to get more time out of our day, the focus should be on managing ourselves, not on time per se.


Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 16 Seuraava