MPS blogit ja uutiset

Kahdeksan vuotta, paljon muutoksia – yksi kevät, todella paljon muutoksia(ko)?

15.09.2020 |

Kirjoitin 8 vuotta sitten MPS:n blogin otsikolla ”Assistentin arkea”. Teksti oli tarinamuotoinen yhden päivän kuvaus hetkisestä työarjesta. Ajan kuluessa on toisaalta tapahtunut paljonkin muutoksia, toisaalta perusasiat ovat pysyneet samoina.


Career Star Group and Optimal HR Group in Greece and Cyprus Collaborate

04.09.2020 | Johanna Leskinen

Optimal HR Group join the world’s largest career transition organisation Career Star Group to provide outplacement solutions in Greece and Cyprus.


Uravalmennuksella tukea työelämän käännekohtiin

18.08.2020 | Johanna Leskinen

Kevät on ollut meille kaikille hyvin poikkeuksellinen ja useat yritykset ovat joutuneet lomauttamaan tai irtisanomaan henkilöstöään. Monet ovat onneksi toimineet vastuullisesti tarjonneet henkilöstölleen uravalmennusta tai outplacement-valmennusta.


Aktiiviset työhakijat onnistuivat myös Korona-aikana

06.08.2020 | Nina Kalajoki

Korona iski totaalisesti maaliskuussa työmarkkinoille, monet rekrytoinnit menivät holdiin, eikä uusia rekryjä avautunut enää samaan tahtiin. Tinkimätön halu työllistyä ja proaktiivisuus auttoivat MPS:n valmennettavia onnistumaan työnhaussaan myös poikkeusellisina aikoina.


Career Star Group Reach Milestone To Shake Up The Outplacement Industry

10.07.2020 |

MPS is a proud member of Career Star Group, which is the world’s largest outplacement and redeployment organization, present in 102 countries. CSG now announce ownership of innovative global outplacement platform via the asset deal of CareerArc by Gi Group.


Miltä näyttää ja tuntuu onnistunut perehdytyspolku?

17.06.2020 | Anna Heiliö

Hyvässä rekrytointiprosessissa molemmat osapuolet oppivat toisistaan ja toisiltaan, mutta mitä tapahtuu sitten, kun valinnassa on puolin ja toisin päädytty jatkamaan eteenpäin yhdessä? Miltä oppimisen tulisi sen jälkeen näyttää?


Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 24 Seuraava