MPS blogit ja uutiset

Finally...the content

21.09.2018 | Mike Aaja

In this final blog, we will tackle creating the content of your learning solution based on the preparation we have already done in the first 3 blogs. Also, we’ll look at the channels and methodology you might want to use.


Miten pääsen alkuun työnhaussa?

20.09.2018 | Päivi Montgomery

Nykyinen työ maistuu puulta ja päätit sitten lähteä hakemaan uutta? Tai työsuhde päättyi ja olisi vähän niin kuin pakko? Ehkä olet juuri valmistumassa ja olisi aika lähteä etsimään oman alan töitä sen sijaan, että jatkaisit hampurilaisravintolan keittiössä ikuisuuksiin?


Älä häpeä!

10.09.2018 | Päivi Montgomery

Minulta usein kysytään, onko noloa laittaa LinkedIn-profiiliin ”looking for new opportunities”? Onko säälittävää kysyä kaverilta tarvitaanko heidän organisaatiossaan uusia työntekijöitä? Onko epätoivoista ottaa suoraan työnantajaan yhteyttä ja tarjota osaamistaan? - Ei, ei ja ei.


Uusi ura, mikä ettei?

06.09.2018 | Marja-Leena Rautaparta

Huomaatko selailevasi työpaikkailmoituksia? Luetko juttuja niistä rohkeista, jotka julistavat kuinka hyppy tuntemattomaan toi elämään aivan uudenlaista energiaa? Yhä harvemmassa ovat ne onnekkaat, jotka motivoituneina avaavat saman työpaikan oven koko työuransa ajan.


5 syytä, miksi maailma tarvitsee humanisteja

04.09.2018 | Eevi Kuokkanen

Työnantajien tarpeet muuttuvat ja siksi myös työntekijöiden kannattaa yhdistellä luovasti omaa osaamistaan ja vahvuuksiaan. Humanisteilta löytyy vahvuuksia, joista on hyötyä monessa työtehtävässä. Juuri nyt maailma tarvitsee humanisteja enemmän kuin koskaan aikaisemmin.


Iltalehti | Näin onnistut työnhaussa - Katso ammattilaisen vinkit

31.08.2018 |

Kaikkien työnhakijoiden ei tarvitse olla sosiaalisia tarinaniskijöitä. Katso videolta Päivi Montgomeryn vinkit työnhakuun. Päivi toimii MPS:llä uraohjaajana sekä psykologina ja hän tekee työssään paljon rekrytointeja sekä uraohjausta.


Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 12 Seuraava