MPS blogit ja uutiset

Kokemuksia täysin digitaalisista rekrytoinneista – voiko johtajan rekrytoida ilman live-tapaamista?

25.05.2020 | Jaana Jaatinen

Tuon esiin muutamia näkökulmia rekrytoinnin toteutuksesta rekrytoivan esimiehen ja organisaation, ehdokkaan sekä rekrytointikonsultin näkökulmasta niistä vaiheista alkaen, kun olemme siirtyneet myös ehdokkaita koskevaan vuoropuheluun korona-aikana.


Viestinnän merkitys etäkohtaamisessa

13.05.2020 |

Ihmisten yksi perustarpeista on tulla nähdyksi ja kuulluksi. Kun elämme tässä poikkeustilanteessa, kohtaamiset ovat sekä vähentyneet että muuttaneet muotoaan. Se on herättänyt ajattelemaan omia ulkoisia ja sisäisiä viestintätapojani.


Kuinka onnistun haastattelussa – ehdokkaan näkökulma

08.05.2020 | Hannu Kainulainen

Olen toiminut pitkään suorahakualalla ja osallistunut lukuisiin haastatteluihin prosessien aikana. Olen nähnyt häikäiseviä onnistumisia, mutta valitettavasti myös tennistermeillä ilmaistuna ’oman syötön murtamisia’. Tässä joitakin kokemuksiani, joista uskon olevan sinulle hyötyä.


Ryminällä hiljaiseen työnhakuun

06.05.2020 | Anne Malmi

Kun on aika etsiä uutta, on verkot laitettava vesille. Omien verkostojen hyödyntäminen vauhdittaa työnhakua, mutta kuinka toimia, kun vanha työ vielä jatkuu? Jos et voi avoimesti kertoa olevasi liikkeellä, ota haltuun hiljaisen työnhaun parhaat keinot.


Miten löytää osaajat haastavassa haussa?

23.04.2020 | Mia Niskanen

Rekrytoinnista voi joskus kehkeytyä poikkeuksellisen haastava. Osaajien löytämisen pulmat voivat johtua monesta asiasta. Vaatimukset saattavat olla epärealistiset ja kriteerit täyttävien osaajien määrä liian pieni.


Viisi vinkkiä vaikuttavaan verkkoperehdytykseen

20.04.2020 | Eevi Kuokkanen

Vuosien mittaan työ- ja tietoympäristöt ovat muuttuneet ja oppijoiden vaatimukset kasvaneet. Näiden vinkkien avulla teet digitaalisesta oppimisesta vaikuttavan keinon monimuotoiseen perehdytykseen.


Edellinen 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 32 Seuraava