MPS blogit ja uutiset

Uravalmennuksella tukea työelämän käännekohtiin

18.08.2020 | Johanna Leskinen

Kevät on ollut meille kaikille hyvin poikkeuksellinen ja useat yritykset ovat joutuneet lomauttamaan tai irtisanomaan henkilöstöään. Monet ovat onneksi toimineet vastuullisesti tarjonneet henkilöstölleen uravalmennusta tai outplacement-valmennusta.


Aktiiviset työhakijat onnistuivat myös Korona-aikana

06.08.2020 | Nina Kalajoki

Korona iski totaalisesti maaliskuussa työmarkkinoille, monet rekrytoinnit menivät holdiin, eikä uusia rekryjä avautunut enää samaan tahtiin. Tinkimätön halu työllistyä ja proaktiivisuus auttoivat MPS:n valmennettavia onnistumaan työnhaussaan myös poikkeusellisina aikoina.


Career Star Group Reach Milestone To Shake Up The Outplacement Industry

10.07.2020 |

MPS is a proud member of Career Star Group, which is the world’s largest outplacement and redeployment organization, present in 102 countries. CSG now announce ownership of innovative global outplacement platform via the asset deal of CareerArc by Gi Group.


Miltä näyttää ja tuntuu onnistunut perehdytyspolku?

17.06.2020 | Anna Heiliö

Hyvässä rekrytointiprosessissa molemmat osapuolet oppivat toisistaan ja toisiltaan, mutta mitä tapahtuu sitten, kun valinnassa on puolin ja toisin päädytty jatkamaan eteenpäin yhdessä? Miltä oppimisen tulisi sen jälkeen näyttää?


YIT: Rohkeutta uuteen, tukea muutoksissa ja vahvempi verkosto – mentorointiohjelma tarjoaa näitä kaikkia

16.06.2020 |

Mentorointi on YIT:llä hyväksi todettu oppimisen malli, joka tarjoaa mahdollisuuden kollegoilta oppimiseen sekä nopeaan uusiutumiseen. Mentorointiin on tähän mennessä osallistunut 79 paria, eli yhteensä 158 YIT:n työntekijää eri funktioista.


Suorahaku toimialana – trendinä kasvu vai kasvu ilman trendejä?

27.05.2020 |

Toimialatutkimuksen 2020 mukaan suorahakutoimialan trendinä on ollut useamman vuoden ajan kasvu, mutta ala itsessään ei ole tuottanut uudistavia trendejä. Mitä voimme tutkimustulosten perusteella päätellä suorahakutoimialasta ja sen tulevaisuudesta?


Edellinen 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 32 Seuraava