Avoimet koulutuksemme

Yrityskohtaisesti räätälöityjen valmennustemme lisäksi järjestämme kaikille avoimia koulutuksia ajankohtaisista teemoista, joihin osallistujat tulevat useammasta yrityksestä.

Valmiuksia uusille esimiehille

Valmennus on suunnattu uusille esimiehille sekä esimieheksi aikoville. Valmennus sisältää lähivalmennusta ryhmässä, MBTI testin ja mahdollisuuden myös yksilölliseen sparraukseen.

Lue lisää valmennuksesta >

Kehity esimiehenä

Valmennus on suunnattu esimiehille, jotka haluavat kehittyä työssään. Valmennus sisältää lähivalmennusta ryhmässä, 360 arvioinnin ja mahdollisuuden myös yksilölliseen sparraukseen.

Lue lisää valmennuksesta >

MPS Cross Company -mentorointiohjelma

MPS Cross Company -mentorointiohjelman avulla opitaan toisista yrityskulttuureista ja toimintatavoista. Mallissamme mentori ja aktori tulevat eri organisaatiosta.

Lue lisää ohjelmasta >

Rekrytoinnin parhaat käytännöt

Valmennus on tarkoitettu niille, jotka haluavat käyttää monipuolisesti digitaalisia työkaluja ja sosiaalista mediaa rekrytoinneissa ja haluavat kehittyä rekrytoinnin osaajina.

Lue lisää valmennuksesta >

Rekrytointi sosiaalisessa mediassa

Valmennus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia hyödyntämään sosiaalista mediaa työnantajamielikuvan rakentamisessa ja osana rekrytointia nykyistä tehokkaammin.

Lue lisää valmennuksesta >