Myynti- ja tuotekoulutus

Haastavassa markkinatilanteessa korostuu myynnin ja asiakaspalvelun osaaminen yrityksen menestystekijänä. Nopea tiedonkulku uusista tuotteista ja palveluista, ja taito soveltaa tämä tieto asiakastilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla edellyttää jatkuvaa uusiutumista ja oppimista.

MPS Prewise on yhdessä asiakasyrityksiensä kanssa kehittänyt myynnin ja asiakaspalvelun ja myös asiakkaiden osaamista digitaalisen kouluttamisen avulla. Kun myynnin osaaminen ja tukimateriaalit ovat kunnossa voi myyjä keskittyä entistä paremmin asiakastyöhön ja saada enemmän irti myös asiakaskäynneistä. Teho ja tuloksekkuus kasvavat. Asiakaspalvelijat saavat myös uusia käytännön keinoja arkipäivän työhön.

Myynnin ja asiakaspalvelu osaamisen vaatimustaso on kasvanut. Osaamisen kehittämisen ja oman kehittymisen tulee olla jatkuvaa. Osaamisen kehittäminen on osa työtä ja mahdollisuus oppimiseen ja tukeen tulee olla saatavilla tarvittaessa jopa 24/7/365.

Materiaalia tulee kyetä hyödyntämään myös erilaisilla päätelaitteilla ja erilaisissa tilanteissa, tarvittaessa myös mobiilisti. Tilanteissa joissa täytyy tehdä nopeita päätöksiä on myös tiedon muodolla ja saatavuudella merkitystä. Oikea tieto, oikeassa muodossa lisää tehokkuutta – ei se sanojen määrä vaan muoto ja saatavuus.

Osaava myyjä myy enemmän sanonta todellakin siis pitää paikkansa.

Valmiskurssit myyntitaitojen kehittämiseen

Onnistuneen B2B myynnin ja hyvän asiakaspalvelun perusperiaatteet ovat samoja toimialasta riippumatta. Perusperiaatteiden soveltaminen omaan työhön, oman persoonallisen myyntityylin löytäminen sekä myyntityön kytkeminen osaksi tuloksellista ja laadukasta kokonaispalvelua vaativat perusteiden ymmärtämistä sekä käytännön harjoittelua.

Valmiskursseilla oppija voi harjoitella omia myynti- ja asiakkuudenhallinnan taitoja turvallisesti omista lähtökohdista ilman epäonnistumisen pelkoa.

Myynnin valmiskurssit sopivat erinomaisesti henkilöille, jotka ovat siirtymässä myyntitehtäviin tai ovat työskennelleet hetken aikaa jo myynnin parissa, mutta perusteiden kertaaminen ja oman osaamisen vahvistaminen on ajankohtaista. Kurssit sopivat hyvin myös täydennyskoulutukseksi henkilöille, jotka työskentelevät myynnin parissa, mutta haluavat kerrata osaamistaan ja kehittää myyntitaitojaan.

Myynnin valmennuskokonaisuus -kurssipaketti on koulutuskokonaisuus, joka sopii myyntitehtäviin siirtyvien henkilöiden peruskoulutuksen tueksi. Tutustu myynnin valmiskursseihin vasemmalla olevasta navigaatiosta.

Täytä alla oleva lomake niin kerromme lisää!

* pakollinen kenttä
Haluan:

Menestystarinoita

RAY:n pelituotteet tutuiksi tuotekoulun ja pelivisan avulla

KONE I-Meet opettaa astumaan asiakkaan maailmaan

VR valjasti verkon asiakaspalvelukoulutukseen