Henkilöstön kehittäminen

Verkko-oppimista voidaan soveltaa lähes kaikkiin henkilöstön kehittämisen  tarpeisiin ja kaikille aloille. MPS Prewisen toteuttamat verkkokoulutukset mahdollistavat monipuolisen, tasalaatuisen ja mitattavan koulutuksen uusille ja nykyisille työntekijöille. Tarjoamme sekä pedagogisen osaamisen verkkosisältöihin että yrityskäyttöön suunnitellun teknologian.

Valmiskurssit yleisimpien liike-elämän taitojen kehittämiseen

MPS Prewisen valmiskurssit ovat tehokas tapa saattaa tiimin tai organisaation osaaminen ja taidot samalle tasolle. Kurssivalikoimastamme löydät valmiit vaihtoehdot sekä yksilöiden että organisaation kehittämiseen. Valmiskurssit voidaan ottaa helposti ja nopeasti käyttöön sellaisenaan. Kursseja voidaan käyttää myös asiakkaalle räätälöitävän kurssin pohjamateriaalina, jolloin sisältöä täydennetään ja muokataan asiakasorganisaation erityistarpeiden mukaisesti.

Opiskelu on joustavaa ja soveltuu kaiken kokoisille yrityksille – kurssin voi suorittaa omalla koneella milloin vain. Tiivistetty sisältö takaa, että valitusta aihealueesta opitaan ainakin 3 tärkeintä pointtia puolessa tunnissa. Seurantajärjestelmän ja automaattisten muistutusten avulla varmistut, että jokainen tilattu kurssi tulee käytyä läpi.

Valmiskurssien avulla koulutat nopeasti ja helposti perustiedot aiheesta isommallekin joukolle, jonka jälkeen osaamisen syventäminen jatkokoulutuksella on tuloksellisempaa.

Kerromme mielellämme lisää. Ole yhteydessä yhteyshenkilöihimme tai jätä tietosi yhteydenottolomakkeella, niin olemme yhteydessä.

Täytä alla oleva lomake niin kerromme lisää!

* pakollinen kenttä
Haluan:

Menestystarinoita

"En tiennyt, että ohje koski minuakin"

Montako jalkaa kinkulla on?

YIT - Yhdessä parempiin tuloksiin

MyCareer - Organisaatioiden urat uuteen malliin

Lääketurvallisuuspeli innostaa lääketeollisuuden työntekijät lääketurvallisuuteen

Mentoroinnilla on yhteiskunnallinen merkitys suomalaisen johtajuuden kasvussa

Uudenlaista johtajuutta merenkulkualalle

Rovio Campus tuo pelillisyyden perehdyttämiseen

eUrapolku – uraohjausta ja työnhaun tukea verkossa

Riskien hallinta nykyajan turvallisuusjohtamisessa