Miten sääntöjenmukainen toiminta, compliance, toteutuu arjessanne?

Pienelläkin asialla voi olla suuret seuraamukset liiketoiminnalle. Suomessakin on maksettu kymmenien miljoonien sakkoja hyvän liiketavan rikkomuksista.

Jokaisessa organisaatiossa on sääntöjä. Kaikkien pitää noudattaa lakeja. Yrityksen on varjeltava mainettaan. Ympäristöä ei saa pilata eikä lahjuksia ottaa vastaan. Selvää asiaa, mutta vain teoriassa.

Käytännössä lait, regulaatio ja omat ohjeistukset voivat muodostaa viidakon, johon on helppo eksyä. Sitä varten on olemassa ”periaatepaperi”: Code of Conduct, toimintaperiaatteet, eettinen ohjeisto. Toimialasta riippuen sitä täydentää kirjava joukko poliitikkoja ja ohjeistuksia.

Kaikkeen ei kuitenkaan voi olla ohjeistusta. Lopulta on kyse siitä kulttuurista, joka organisaatiossa vallitsee. Ymmärtääkö työntekijänne mitä eettinen ja vastuullinen liiketoiminta pitää sisällään ja mikä on työntekijän vastuu? Yritysjohdossa tarvitaan toimivia keinoja tuoda etiikka ja compliance-ajattelu (sääntöjenmukainen toiminta) osaksi organisaation kulttuuria ja jokaisen työntekijän toimintaa. Verkkokoulutuksella varmistat tärkeän asian jalkautumisen koko organisaatiolle tehokkaasti ja mitattavasti.

Compliance-verkkokoulutuksia kymmenille yrityksille

MPS Prewise on toteuttanut compliance-verkkokoulutuksia kymmenille yrityksille ja organisaatioille. Yhteensä yli 200 000 oppijaa on pohtinut, mitä eettisyys tai sääntöjenmukaisuus merkitsee heidän työnsä kannalta. Löydämme ratkaisut myös niille oppijoille, joita verkkokurssi ei tavoita. Asiantunteva räätälöintiprojekti, sujuva lokalisointi, nopea käyttöönotto ja tarkka mitattavuus tekevät rollout-vaiheesta tehokkaan.

Kuten eräs oppija totesi: ”Eettiset ohjeet alkoivat elää ihan toisella tavalla.”

Siitähän oppimisessa on kysymys. Teoria alkaa elää arjessa.

Täytä alla oleva lomake niin kerromme lisää!

* pakollinen kenttä
Haluan: