Osaamisen kehittämisen työkalut - Prewise Gimlet

Prewise Gimlet on kokonaisratkaisu organisaation osaamisen kehittämiseen ja ylläpitoon digitaalisissa kanavissa.

Prewise Gimlet kattaa kaikki verkkokoulutukseen liittyvät toiminnot aina tehokkaasta kurssituotannosta koulutuksen hallinnointiin ja tulosten mittaamiseen sekä osaamisen testaukseen ja arviointiin.

Prewise Gimlet on suunniteltu ja kehitetty erityisesti yritystoiminnan tarpeisiin. Se yhdistää verkko-oppimisen teoreettiseen viitekehykseen markkinoinnin ja viestinnän metodeja. Tämä yhdistelmä takaa yritysidentiteettiä ja vahvaa brändiä tukevan tiedon omaksumisen – oppijaa motivoivassa ja kiinnostavassa muodossa.

Helppo ja nopea käyttöönotto

MPS Prewise tarjoaa luotettavan ja kustannustehokkaan SaaS (Software as a Service) tuotantoympäristön, joka skaalautuu kymmenistä useisiin kymmeniin tuhansiin käyttäjiin. SaaS-ratkaisun etuina on helppo ja nopea käyttöönotto sekä pienet alkuinvestoinnit ja käyttökustannukset. Käyttöönotto ei aiheuta erillistä IT-projektia, vaan kaikki resurssit voidaan suunnata jalkautus- tai koulutussisällön kehittämiseen ja ohjelman läpivientiin.

Kansainvälisen partneriverkostomme avulla teknologiapalveluiden toimivuus on taattua myös laajoissa globaaleissa kehitys- ja koulutushankkeissa. .

Prewise Gimlet -ratkaisu perustuu .NET arkkitehtuuriin ja SQL Server -tietokantaan. Järjestelmä on yhteensopiva HR- ja ERP-järjestelmien kanssa. Käyttäjähallinta voidaan synkronoida asiakasorganisaation omiin käyttäjähallintajärjestelmiin ja näin toteuttaa käyttäjäystävällisiä single sign-on (SSO) käyttäjätunnistusjärjestelmiä.

Ajankohtaista

EU:n tietosuoja-asetus vauhdittaa tietosuojatyötä yrityksissä

30.11.16

Myynti kasvuun - Musti ja Mirri sai tehoa tuotekoulutuksiin verkkokoulutuksella!

08.11.16

Nopeammin, korkeammalle, voimakkaammin

16.06.16

Blogi

Motivaatiota arkeen - tee edes tämä

16.03.2017

Katse omaan napaan - ammatillinen itsereflektio ja miksi siitä pitäisi kiinnostua

16.03.2017