Kokonaisvaltaista johtamisen ja toiminnan kehittämistä

Tarjoamme kokonaisvaltaisen asiantuntijapalvelun tutkimuksesta konsultointiin ja valmennuksesta digitaalisiin työkaluihin.

Voimme auttaa asiakkaitamme kaikissa ihmisten johtamiseen ja kehittämiseen liittyvissä haasteissa. Tunnustettu digitaalinen osaamisemme tuo asiakkaillemme tehokkuutta ja skaalaetua sekä mahdollistaa globaalit viestintä- ja valmennusratkaisut.

Muutoksen läpivienti

Autamme muutoksessa. Erityisosaamistamme on muutoksesta viestiminen omalle organisaatiolle oppimisen keinoin. Lupaamme oppijalle – emme vain viesti kohderyhmälle. Luomme valmiuksia muuttua – emme vain vaadi huomiota.

Actionable Change™ on konsultointi- ja suunnittelumallimme, jolla luomme muutoksen jalkauttamiselle vahvan perustan. Onnistuminen vaatii yhteistä ymmärrystä muutoksen luonteesta ja vaadittavista viestinnän ja valmennuksen resursseista sekä työkaluista. Se on työtämme yhdessä asiakkaamme kanssa.

Digitaaliset oppimisen työkalut yhdessä tarvittavien lähivalmennusten ja monimuotoisen viestinnän kanssa ovat työkalumme käytännön toimissa.

Ajankohtaista

EU:n tietosuoja-asetus vauhdittaa tietosuojatyötä yrityksissä

30.11.16

Myynti kasvuun - Musti ja Mirri sai tehoa tuotekoulutuksiin verkkokoulutuksella!

08.11.16

Nopeammin, korkeammalle, voimakkaammin

16.06.16

Blogi

Motivaatiota arkeen - tee edes tämä

16.03.2017

Katse omaan napaan - ammatillinen itsereflektio ja miksi siitä pitäisi kiinnostua

16.03.2017