Kumppanisi vaikuttavaan muutokseen

MPS Prewise on asiantuntija muutoksen läpivientiin ja ihmisten johtamisen kehittämiseen. Digitaalisuus on vahvuutemme – olemme yrityksille suunnattujen verkkokoulutusten markkinajohtaja Suomessa.

Tehostamme muutoksen johtamista ja läpivientiä korkealaatuisella verkkokoulutuksella sekä valmentamalla esimiehiä parempaan johtamiseen. Yhdistämme digitaaliset keinot ja lähivalmennuksen oivaltavaksi, tehokkaaksi kokonaisuudeksi. Verkko-oppimisen pedagogiikka ja muutoksen mittaaminen on olennainen osa toimintaamme. Tarjoamme kokonaisvaltaisen asiantuntijapalvelun tutkimuksesta konsultointiin ja sisällöntuotannosta teknologiaan.

Lue lisää palvelualueistamme:

Organisaatiotutkimukset >>

Esimiesvalmennus ja mentorointi >>

Verkkokoulutus >>

Gimlet teknologiat >>

Ajankohtaista

Hyvä ilmapiiri ja työhyvinvointi on tuloksellisuuden tae. MPS Ilmapiiritutkimus löytää tuottavuuden kannalta olennaiset kehittämiskohteet.

18.05.16

Taloustutkimus: Ylimmän johdon suorahaussa laatu on hintaa tärkeämpää - MPS Executive Search alan tunnetuin toimija Suomessa

15.02.16

Näin toimii huippujohtajia etsivä headhunter - Suomessa arvostetaan yhä numeroita ja muutos johtajuutta, mutta ihmisjohtajuus tekee tuloaan.

07.02.16

Blogi

Näin annat palautetta

23.05.2016

Milloin on aika vaihtaa työpaikkaa?

17.05.2016