Vauhditamme asiakkaidemme liiketoiminnan muutosta

MPS Prewise on asiantuntijakumppani muutoksen jalkautukseen ja henkilöstölähtöiseen liiketoiminnan kehittämiseen. Digitaalisuus on vahvuutemme.

Tuotamme asiakkaillemme arvoa tehostamalla muutoksen läpivientiä, kasvattamalla osaamista sekä valmentamalla esimiehiä parempaan johtamiseen. Yhdistämme digitaaliset keinot ja lähivalmennuksen oivaltavaksi, tehokkaaksi kokonaisuudeksi. Muutoksen mittaaminen on olennainen osa toimintaamme.

Kuulumme MPS-Yhtiöihin ja siten meillä on käytössämme johtava osaaminen yksilön työkäyttäytymisen tuntemuksessa sekä vahvat perinteet ja kokemus johtamisen kehittämistyössä. Konsernimme kautta toimimme kansainvälisesti 6 maassa Pohjoismaista Aasiaan.

Oma tutkimusyksikkömme antaa meille erinomaisen lähtökohdan analyyttiselle tilannearvioinnille ja oikeiden kehittämistoimenpiteiden valinnalle. Tunnustettu digitaalinen osaamisemme tuo asiakkaillemme tehokkuutta ja skaalaetua sekä mahdollistaa globaalit viestintä- ja valmennusratkaisut.

Ajankohtaista

Näin toimii huippujohtajia etsivä headhunter - Suomessa arvostetaan yhä numeroita ja muutos johtajuutta, mutta ihmisjohtajuus tekee tuloaan.

07.02.16

11.2.2016 MPS Prewise aamiaistilaisuus - Miten varmistat eettisten toimintaohjeiden toteutumisen yrityksesi arjessa?

25.01.16

Suuren suosion saanut MPS Cross-Company mentorointiohjelma käynnistyy jälleen 17.2.2016. Hae heti - hakuaika päättyy 9.2.2016!

08.01.16

Blogi

Mikä estää työn tuunaajaa?

07.02.2016

Ajokoira, bernhardilainen vai paimenkoira?

01.02.2016