Ylimmän johdon suorahaku

MPS Executive Searchin ylimmän johdon suorahaku on luottamuksellinen täsmätyökalu toimitusjohtajien, johtoryhmän jäsenten ja hallitusjäsenten valintoihin.

Avainhenkilöiden rekrytointi on aina mittava ratkaisu. Suorahakuprosessin aluksi MPS Executive Searchin konsultti perehtyy työyhteisön tilanteeseen ottaen huomioon arvot, johtamiskulttuurin, vision, strategian ja olemassa olevat henkilöstöresurssit. Kerätyn tiedon pohjalta ja laajoja verkostoja hyödyntäen kartoitamme ja paikallistamme parhaat ehdokkaat avoimeen tehtävään.

Selvitämme huolellisesti ehdokkaan taustan, verkostot, kokemuksen, ammattitaidon, saavutukset, persoonallisuuden ja johtamisvalmiudet. MPS Executive Searchin konsultit ovat verkostoituneet pitkäjänteisesti ja laaja-alaisesti elinkeinoelämän ylimpään johtoon.

Takuulla onnistunut rekrytointi

MPS Executive Searchin ainutlaatuinen tilanneanalyysi varmistaa ehdokkaan ja työyhteisön keskinäisen soveltuvuuden osana suorahakuprosessia. Tilanneanalyysi auttaa näin varmistamaan onnistuneen rekrytoinnin.

Tilanneanalyysi kartoittaa johtamiskulttuurin, työyhteisön ominaisuudet, tilanteen ja odotukset uudelle työntekijälle. Tämä tieto edesauttaa tehtävään parhaiten sopivan henkilön tunnistamista ja menestymistä uudessa tehtävässä sekä tehostaa perehdyttämistä.

MPS Executive Searchin tilanneanalyysin toteuttaminen antaa suorahaulle puolen vuoden takuun!

Laadukasta suorahakua yli 40 vuoden kokemuksella

MPS Executive Search on toiminut ylimmän johdon suorahakukumppanina Suomessa jo yli 40 vuotta. Konsulttien laaja, omakohtainen liikkeenjohdon kokemus ja monipuolinen toimialaosaaminen mahdollistavat vuoropuhelun ja rekrytointiprosessin sujuvuuden. MPS Executive Searchin omien toimistojen ja EXS Internationalin muodostama laaja kansainvälinen verkosto mahdollistaa onnistuneet suorahakuvalinnat myös ulkomailta tai ulkomaille.

Ota yhteyttä

Tarkempia tietoja suorahakupalvelustamme saat soittamalla 020 7469 600 tai lähettämällä yhteydenottopyynnön.

Ajankohtaista

Perheyritysten sukupolven vaihdoksilla on suuri merkitys Suomen talouteen ja menestykseen - Peter Therman vahvistaa MPS Family Governance Advisory liiketoimintaa

16.02.17

Pafille löytyi sopiva toimitusjohtaja yhteistyössä MPS Executive Searchin kanssa

19.05.16

Milloin on aika vaihtaa työpaikkaa? Ihmisenä ja työntekijänä olemiseen kuuluu erottamattomasti uteliaisuus ja vaihtelunhalu.

17.05.16

Blogi

Motivaatiota arkeen - tee edes tämä

16.03.2017

Katse omaan napaan - ammatillinen itsereflektio ja miksi siitä pitäisi kiinnostua

16.03.2017