Työurasi seuraava askel?

Tähtäätkö urallasi toimitusjohtajaksi, ylimpään johtoon tai hallitusjäseneksi?

MPS Executive Search on kumppanisi myös silloin, kun mietit uutta askelta urallasi. Kiinnostuksesi uusia uramahdollisuuksia kohtaan voit ilmaista ottamalla luottamuksellisesti yhteyttä MPS Executive Search -konsultteihimme tai lähettämällä meille CV:si. Liitä CV alla olevaan lomakkeeseen ja kerro saateviestissäsi, minkä tyyppisistä tehtävistä olet kiinnostunut, erityisesti, jos suunnittelet alan vaihtoa. Otamme yhteyttä ja tiedustelemme kiinnostustasi, kun etsimme asiakkaillemme profiiliasi vastaavaa osaajaa.

Keskijohtoon tai vaativiin asiantuntijatehtäviin

MPS Executive Searchin asiakkaat etsivät osaajia myös keskijohdon tehtäviin. Yhä useammin suorahakua hyödynnetään myös vaativissa asiantuntijavalinnoissa. Erityisesti kapean alan erityisosaajia etsitään yhä useammin suorahaun keinoin.

Luottamuksellisuus

Kaikki meille lähettämäsi tiedot ja materiaali on täysin luottamuksellista. Henkilötietoja käsitellään aina MPS Executive Searchin eettisten periaatteiden ja tietosuojalain vaatimusten mukaisesti.

Luottamuksellinen yhteydenotto

* pakollinen kenttä
Liitä CV:si lomakkeeseen, kiitos!
Olen myös kiinnostunut interim (vuokrajohtajuus) tehtävistä

Ajankohtaista

Perheyritysten sukupolven vaihdoksilla on suuri merkitys Suomen talouteen ja menestykseen - Peter Therman vahvistaa MPS Family Governance Advisory liiketoimintaa

16.02.17

Pafille löytyi sopiva toimitusjohtaja yhteistyössä MPS Executive Searchin kanssa

19.05.16

Milloin on aika vaihtaa työpaikkaa? Ihmisenä ja työntekijänä olemiseen kuuluu erottamattomasti uteliaisuus ja vaihtelunhalu.

17.05.16

Blogi

Motivaatiota arkeen - tee edes tämä

16.03.2017

Katse omaan napaan - ammatillinen itsereflektio ja miksi siitä pitäisi kiinnostua

16.03.2017