Asiantuntijatason suorahaku

MPS Executive Searchin suorahakuprosessi voi olla tehokkain – tai jopa ainoa - tapa löytää kapean alan erikoisasiantuntija.

Perinteisellä työpaikkailmoituksella ei välttämättä saavuteta pienilukuista kohderyhmää riittävällä tehokkuudella. Siksi suorahaku on tehokas täsmätyökalu myös asiantuntijatason suorahakuihin.

Suorahaku tavoittaa ja vaikuttaa lisäksi niihin henkilöihin, jotka eivät aktiivisesti etsi uutta tehtävää. Näitä asiantuntijaverkostoja MPS Executive Search kehittää pitkäjänteisesti ja järjestelmällisesti.

MPS Executive Searchin konsultti määrittelee hakukriteerit yhdessä asiakkaan edustajan kanssa, jonka jälkeen kokeneet research-konsultit etsivät ehdokkaita hyödyntämällä eri lähteitä.

Tilanneanalyysi tukee sopivimman henkilön valintaa

Rekrytointiprosessin osana tehtävä tilanneanalyysi tukee oikean rekrytointipäätöksen tekemistä. Haastattelemalla työyhteisön tai sidosryhmien edustajia kartoitetaan työyhteisön kulttuuria, johtamista ja haettavaan henkilöön kohdistuvia odotuksia.

Tilanneanalyysin toteuttaminen antaa MPS Executive Searchin toteuttamalle suorahakupalvelulle puolen vuoden takuun.

Suorahakupalvelua yli 40 vuoden kokemuksella, myös kansainvälisesti

MPS Executive Searchillä on yli 40 vuoden kokemus onnistuneiden rekrytointien toteuttamisesta. Omien toimistojen ja yhteistyökumppaneiden muodostama EXS International -verkosto käsittää yli 25 maata ja mahdollistaa laadukkaiden rekrytointiprosessien toteuttamisen myös ulkomailla ja ulkomailta.

Ota yhteyttä

Tarkempia tietoja suorahakupalvelustamme saat soittamalla 020 7469 600 tai lähettämällä yhteydenottopyynnön.

Ajankohtaista

Perheyritysten sukupolven vaihdoksilla on suuri merkitys Suomen talouteen ja menestykseen - Peter Therman vahvistaa MPS Family Governance Advisory liiketoimintaa

16.02.17

Pafille löytyi sopiva toimitusjohtaja yhteistyössä MPS Executive Searchin kanssa

19.05.16

Milloin on aika vaihtaa työpaikkaa? Ihmisenä ja työntekijänä olemiseen kuuluu erottamattomasti uteliaisuus ja vaihtelunhalu.

17.05.16

Blogi

Motivaatiota arkeen - tee edes tämä

16.03.2017

Katse omaan napaan - ammatillinen itsereflektio ja miksi siitä pitäisi kiinnostua

16.03.2017