MPS Interim Management

Muuttuvassa ympäristössä tarpeet yrityksen avainhenkilöiden osaamiselle ovat kovat. Projektit ja muutosten aikaansaaminen vaativat kokeneita ja osaavia henkilöitä auttamaan niiden onnistumisessa. Yrityksillä ei ole aina mahdollisuutta tai halua palkata vakituisiin työsuhteisiin parhaita osaajia, vaikka heidän tietotaitoansa tarvittaisiinkin kipeästi.

MPS Interim Management

MPS Interim Management tarjoaa organisaatioille ratkaisuksi vuokrajohtaja -palvelun. Se antaa heille mahdollisuuden hankkia ykkösluokan osaajan siihen tarpeeseen, joka heidän yrityksessään on. Sopimukset tehdään määräajaksi ja niiden tavoitteena on auttaa asiakasorganisaatiota menemään tietyn määritellyn vaiheen yli.

Suomessa on kasvava määrä työelämässä olevia ja kokeneita asiantuntijoita ja johtajia ilman vakituista työtehtävää, osa tahtomattaan, mutta yhä useampi myös suunnitellusti.

Vuokrajohtajat ovat kokeneita ammattilaisia, joiden tehtäväkenttä muodostuu haastavien tilan­teiden ratkomisesta. Työntekijöiden vuokraaminen on ollut mahdollista jo vuosia, mutta tuloksentekijän määräaikainen löytäminen on ollut vaikeampaa. Tuloksenteko, vastuu ja aikaansaaminen ovat uuden ajan vuokrajohtajan aluetta.

Oletko itse kiinnostunut vuokrajohtajan tehtävistä?

Voit ilmoittaa kiinnostuksesi tehtävistä täyttämällä alla olevan yhteydenottolomakkeen.

Luottamuksellinen yhteydenotto

* pakollinen kenttä
Liitä CV:si lomakkeeseen, kiitos!

Ajankohtaista

Perheyritysten sukupolven vaihdoksilla on suuri merkitys Suomen talouteen ja menestykseen - Peter Therman vahvistaa MPS Family Governance Advisory liiketoimintaa

16.02.17

Pafille löytyi sopiva toimitusjohtaja yhteistyössä MPS Executive Searchin kanssa

19.05.16

Milloin on aika vaihtaa työpaikkaa? Ihmisenä ja työntekijänä olemiseen kuuluu erottamattomasti uteliaisuus ja vaihtelunhalu.

17.05.16

Blogi

Motivaatiota arkeen - tee edes tämä

16.03.2017

Katse omaan napaan - ammatillinen itsereflektio ja miksi siitä pitäisi kiinnostua

16.03.2017