MPS Family Governance Advisory - hyvä hallintotapa perheyrityksessä

Noin 50 000 perheyrityksessä mietitään parhaillaan, kuinka varmistetaan onnistunut sukupolvenvaihdos ja perheenjäsenten mahdollisuudet kehittyä perheyrityksessä tai sen ulkopuolella.

MPS Family Governance Advisory tukee perheyrityksiä omistajastrategiaan liittyvissä asioissa ja fasilitoi ammattimaisella otteella tarvittavissa toimenpiteissä. Asiakkaan kanssa suunnitellaan räätälöityjä ohjeita, rakenteita ja prosesseja mahdollistaen menestyksekkään kasvun perheyritysliiketoiminnalle. Perheyrityksiä tuetaan myös hallitukseen ja seuraajasuunnitelmaan liittyvissä asioissa. Tämän lisäksi heitä tuetaan lahjakkaiden kykyjen löytämisessä ja johtamiseen liittyvissä asioissa, jotta oikeat henkilöt löytyisivät oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. MPS Family Governance Advisorylla on vahvaa näyttöä onnistuneista projekteista perheyritysten parissa.

Tuntuvatko seuraavat kysymykset ajankohtaisilta perheyrityksessänne:

  • Jatkuvuuden varmistaminen sukuyhtiössä – seuraajasuunnittelu ja omistajaohjaus?
  • Kuinka ratkaista seuraajakysymykset koskien johtoa ja hallitusta?
  • Ulkopuolinen vai perheenjäsen toimitusjohtajaksi?
  • Rakennammeko perheneuvoston?
  • Kuinka tuemme perheenjäsenen urakehitystä perheyrityksessä tai perheyrityksen ulkopuolella?
  • Kuka lapsista toimitusjohtajaksi?
  • Perheenjäsenen sitoutuminen perheyritykseen - miten kehitämme perheenjäseniä omistajina?
  • Millaisia ovat hallitustyöskentelyn erityispiirteet perheyrityksessä?
  • Miten säilytämme yrittäjähenkisyyden?

MPS Family Governance Advisory tarjoaa konkreettista tukea, sparrausta ja työkaluja perheyrityksen tilannearviointiin ja kehittämiseen.

MPS on tukenut jo vuosikymmenien aikana perheyritysten pitkäjänteistä menestystä koskien niin pieniä, keskisuuria kuin globaalisti toimivia perheyrityksiä.

Kerromme mielellämme lisää!

Ota luottamuksellisesti yhteyttä Senior Advisor Peter Thermaniin tai toimitusjohtaja Marcus Heroldiin täyttämällä yhteydenottolomake.

 

Luottamuksellinen yhteydenotto

* pakollinen kenttä

Ajankohtaista

Perheyritysten sukupolven vaihdoksilla on suuri merkitys Suomen talouteen ja menestykseen - Peter Therman vahvistaa MPS Family Governance Advisory liiketoimintaa

16.02.17

Pafille löytyi sopiva toimitusjohtaja yhteistyössä MPS Executive Searchin kanssa

19.05.16

Milloin on aika vaihtaa työpaikkaa? Ihmisenä ja työntekijänä olemiseen kuuluu erottamattomasti uteliaisuus ja vaihtelunhalu.

17.05.16