eUrapolku


eUrapolku on MPS:n kehittämä ainutlaatuinen verkko-oppimisympäristö, joka tukee ja täydentää uudelleensijoittumispalvelua sekä uraohjausta.

eUrapolku palvelee valmennettavaa koko valmennuksen ajan ja vielä pitkään sen jälkeen. Se muodostaa oppimispolun, jota seuraamalla valmennettava kulkee kohti omaa ratkaisuaan: uutta työpaikkaa tai mahdollisesti opiskelua tai yrityksen perustamisten. Työskentely on joustavaa sekä ajasta ja paikasta riippumatonta, valmennettava työstää omaa tilannettaan valmennustapaamisten välillä.

Oppimissisältöjen ja pohdintatehtävien lisäksi eUrapolku tarjoaa ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia sekä lisämateriaalia eri tilanteisiin. Se tarjoaa verkossa ajankohtaista tietoa rekrytointimarkkinoista ja työpaikoista suoraan alan asiantuntijoilta sekä tuo vaihtuvat piilotyöpaikkavinkit jokaisen valmennettavan saataville. Ohjattavalla on mahdollisuus valita omien tarpeidensa mukaiset sisällöt joustavasti ja oman tilanteensa mukaan.

Pedagogisesti motivoiva digitaalinen ympäristö houkuttelee mukaan pohtimaan omaa tulevaisuutta ja mahdollisuuksia.

MPS on auttanut organisaatioita haastavissa yt-tilanteissa jo 30 vuoden ajan laadukkaasti ja ammattitaitoisesti.

Kysy lisää outplacement- eli uudelleensijoittumispalveluistamme jättämällä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella. Olemme yhteydessä!

* pakollinen kenttä

Lue aiheesta lisää:

Tunteet ja yt-neuvottelut, osa 1: Miksi tunteet ovat tärkeitä?

Tunteet ja yt-neuvottelut, osa 2: Miten esimies voi tukea alaisiaan?

Tunteet ja yt-neuvottelut, osa 3: Irtisanomiskeskustelut

Tunteet ja yt-neuvottelut, osa 4: Jos työvelvoite jatkuu