MPS Uraohjaus

MPS:n uraohjauspalvelut on suunnattu organisaation olemassa olevilla työntekijöille tukemaan omaa ura-ajattelua sekä löytämään itselle ja organisaatiolle sopivan tavan kehittää itseä ja osaamista.

Toimintaympäristömme muuttuu yhä kiihtyvämmällä tahdilla – työntekijöiden tulee myös kehittyä vastaamaan uutta tilannetta. Enää ei riitä oman tehtäväalueen tavoitteisiin reagoiminen. Aloitteelliset, proaktiiviset ja aktiivisesti verkostoituvat ihmiset saavat organisaation kukoistamaan sekä tekevät ne joustaviksi ja innovatiivisiksi. Hyvinvoivat ja paikkansa löytäneet työntekijät ovat todistetusti tehokkaimpia ja tuotteliaimpia.

Työurat ovat muuttuneet syklisiksi ja ennakoimattomiksi – yksilön oma vastuu kehityksestään korostuu entisestään. Työn tuunaamisen avulla sekä oman motivaation, osaamisen ja persoonallisuuden tunnistamisen keinoin yksilöt löytävät parhaat tavat toimia organisaation hyväksi ja toimia itselle mielekkäissä tehtävissä.

Toteutamme ohjelmat yksilöllisinä uracoaching -ohjelmina tai räätälöityinä ryhmien valmennuksina. Ohjelmissa yhdistämme henkilökohtaista uravalmennusta ja verkkoratkaisuja toiveidenne mukaan - MyCareer on MPS:n kehittämä ainutlaatuinen verkko-oppimisympäristö, joka tukee ja täydentää urapalveluitamme. Se tukee ja tehostaa uraohjauksen lisäksi muun muassa mentorointiohjelmia, talent-ohjelmia, expat-työntekijöiden paluuta kotimaahan sekä kehityskeskusteluihin valmistautumista.

Avoimet työpaikat

Jätä hakemus jo tänään >>

Ajankohtaista

Katse omaan napaan - ammatillinen itsereflektio ja miksi siitä pitäisi kiinnostua

31.03.17

Kykytestit eivät ole älykkyyden mittaamista varten

16.03.17

Lue MPS Family Governance Advisory liiketoiminnan vetäjä Peter Thermanin haastattelu Perheyritysten liiton lehdessä Hartwall Capitalista

15.03.17

Blogi

Motivaatiota arkeen - tee edes tämä

16.03.2017

Katse omaan napaan - ammatillinen itsereflektio ja miksi siitä pitäisi kiinnostua

16.03.2017