MPS Verkostohaku

Entistä useammin oikeat henkilöt löytyvät verkostojen kautta.

MPS on vuosittain yhteydessä useisiin tuhansiin työnhakijoihin eri aloilla ja eri tehtäviin. Tiedämme suomalaisen työelämän senhetkisen tilanteen ja pystymme hyödyntämään laajoja verkostojamme osaajien löytämiseksi.

MPS löytää nopeasti ja tehokkaasti verkostojensa avulla aktiivisesti työnhaussa olevat osaajat. Hoidamme halutessasi koko rekrytointiprosessin finalistien valintaan asti ja löydämme tiukassakin aikataulussa tehtävään sopivimman henkilön.

Verkostohaussa yhdistyvät suorakontaktoinnin ja kohderyhmän tehokkaasti tavoittavan mediailmoittelun edut. MPS:n mediaosaaminen kattaa perinteiset kanavat sekä sosiaalisen median. Verkostohakuun liittyvä suorakontaktointi kohdistuu erityisesti niihin henkilöihin, joiden osaaminen ja uratilanne ovat avoimeen tehtävään sopivia. Valittu henkilö pääsee näin nopeasti kiinni uuteen työhön.

Verkostohaun tavoitteena ei ole ainoastaan täyttää avointa tehtävää, vaan löytää tehtävään sopivin henkilö. Tämän vuoksi asiakkaalle esiteltävien ehdokkaiden sopivuus tehtävään on varmistettu hyödyntämällä haastatteluja ja henkilöarviointia. Samalla myös riski virherekrytoinneista pienenee.

Avoimet työpaikat

Jätä hakemus jo tänään >>

Ajankohtaista

Katse omaan napaan - ammatillinen itsereflektio ja miksi siitä pitäisi kiinnostua

31.03.17

Kykytestit eivät ole älykkyyden mittaamista varten

16.03.17

Lue MPS Family Governance Advisory liiketoiminnan vetäjä Peter Thermanin haastattelu Perheyritysten liiton lehdessä Hartwall Capitalista

15.03.17

Blogi

Motivaatiota arkeen - tee edes tämä

16.03.2017

Katse omaan napaan - ammatillinen itsereflektio ja miksi siitä pitäisi kiinnostua

16.03.2017