MPS Ilmoitushaku

Parhaat osaajat haluavat työskennellä työnantajamielikuvaltaan parhaissa yrityksissä.

Ilmoitushaku on toimivin ratkaisu, kun luodaan positiivista työnantajamielikuvaa ja vahvistetaan brändiä hakijoiden keskuudessa. Tiedämme sopivat mediaratkaisut eri tilanteisiin ja työskentelemme sitäkin kautta yrityksen työnantajakuvan kehittämiseksi.

Työnantajakuvan merkitys korostuu, kun kilpailu osaajista kiristyy. Näkyvyys oikein valitussa mediassa kiinnostusta herättävällä ilmoituksella on ensiarvoisen tärkeää halutun kohderyhmän tavoittamisessa. Kiinnostava mediaratkaisu luo houkuttelevan työnantajakuvan ja tavoittaa myös ne osaajat, jotka eivät aktiivisesti hae töitä.

Työpaikkailmoitus on samalla positiivinen viesti sidosryhmille. MPS:llä on ylivertainen mediaosaaminen, mikä takaa mediavalintojen oikean kohdentamisen kustannustehokkaalla tavalla. Hoidamme rekrytoinnin avaimet käteen -periaatteella tai vaiheittain asiakkaan omien tarpeiden mukaisesti

Ilmoitushaku säästää myös resursseja. Kun rekrytointiprosessi on johtamisen ja henkilöstöratkaisujen asiantuntijoiden käsissä, virherekrytointien riski pienenee huomattavasti. MPS:n rekrytointiprosesseihin kuuluvien soveltuvuusarviointien avulla valitun henkilön työssä ohjaaminen helpottuu, mikä nopeuttaa ja tehostaa uuden henkilön työhön perehdyttämistä. Huolellisesti hoidettu valintaprosessi tuo siten rahallisen investoinnin nopeasti takaisin.

Avoimet työpaikat

Jätä hakemus jo tänään >>

Ajankohtaista

Katse omaan napaan - ammatillinen itsereflektio ja miksi siitä pitäisi kiinnostua

31.03.17

Kykytestit eivät ole älykkyyden mittaamista varten

16.03.17

Lue MPS Family Governance Advisory liiketoiminnan vetäjä Peter Thermanin haastattelu Perheyritysten liiton lehdessä Hartwall Capitalista

15.03.17

Blogi

Motivaatiota arkeen - tee edes tämä

16.03.2017

Katse omaan napaan - ammatillinen itsereflektio ja miksi siitä pitäisi kiinnostua

16.03.2017