MPS Rekrytointi

Organisaation kilpailukyky syntyy toisiaan täydentävistä erilaisista osaamisista, hyvästä johtamisesta ja toimivasta työyhteisöstä – siis ihmisistä.

Jokainen rekrytointi on mahdollisuus kehittää organisaation kilpailukykyä ja vaikuttaa tulevaisuuden menestykseen. MPS on toiminut yritysten kumppanina rekrytoinneissa jo vuodesta 1975. Rekrytointipalvelumme saattaa yhteen oikeat osaajat ja työnantajat asiantuntija-, esimies- ja johtotehtävissä.

Onnistunut rekrytointi mahdollistaa yrityksen uudistumisen

Tarjoamme käyttöönne sekä liike-elämän tuntemuksemme että psykologisen osaamisemme ihmisen työkäyttäytymisen ymmärtämiseksi ja ennustamiseksi. Löydämme ihmiset, joiden osaaminen, motivaatio ja työskentelytyylit sopivat tehtävään sekä autamme arvioimaan heidän kehittymispotentiaaliaan tuleviin muutoksiin.

MPS:n rekrytointipalvelut tarjoavat ratkaisun erilaisiin rekrytoinnin haasteisiin. Oli kyse yksittäisestä avainhenkilön rekrytoinnista tai yrityksen rekrytointistrategian uudistamisesta, asiantuntijamme ovat käytettävissäsi. Rekrytointipalveluihimme MPS Careerissa kuuluvat ilmoitushaku ja verkostohaku. Suorahauissa käytettävissä ovat MPS Executive Searchin asiatuntijat.

Rekrytointiprosessimme sisältää henkilöarvioinnit

Tutustumme organisaatioonne kattavasti työyhteisöanalyysin avulla, jolloin saamme käsityksen organisaatiokulttuurista sekä nykyisistä vahvuuksista ja kehittämiskohteista. Näin rekrytoinnissa on mahdollisuutta painottaa sekä uuden henkilön sopivuutta organisaatioon että myös hänen täydentävää osaamistaan. Kaikkiin rekrytointeihimme kuuluvat henkilöarvioinnit, jolloin voimme tukea esimiestä valitun johtamisessa sekä antaa takuun rekrytoinnin onnistumiselle. Vaativissa avainrooleissa ja muutostilanteissa uuden työntekijän tehokasta alkua tukee perehdytyscoaching.

Palvelemme asiakkaitamme Suomessa ja kansainvälisesti. Suomessa toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa.

Avoimet työpaikat

Jätä hakemus jo tänään >>

Ajankohtaista

Katse omaan napaan - ammatillinen itsereflektio ja miksi siitä pitäisi kiinnostua

31.03.17

Kykytestit eivät ole älykkyyden mittaamista varten

16.03.17

Lue MPS Family Governance Advisory liiketoiminnan vetäjä Peter Thermanin haastattelu Perheyritysten liiton lehdessä Hartwall Capitalista

15.03.17

Blogi

Motivaatiota arkeen - tee edes tämä

16.03.2017

Katse omaan napaan - ammatillinen itsereflektio ja miksi siitä pitäisi kiinnostua

16.03.2017