MPS Career

MPS Career on toiminut yritysten rekrytointi-, henkilöarviointi- , uraohjaus- ja uudelleensijoittumispalveluiden kumppanina jo vuodesta 1975.

Toimintamme perustuu luottamukselliseen ja vuorovaikutukselliseen kumppanuuteen, jolla sitoudumme asiakkaamme tavoitteisiin. Olemme ylpeitä ystävällisestä ja ammattimaisesta toimintatavastamme, joka tukee asiakkaidemme henkilöstöprosesseja ja työnantajakuvaa. Luomme arvokasta kasvua jokaiselle.

Toimistomme palvelevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Rekrytoinnin, henkilöarvioinnin ja uraratkaisujen laaja-alaisin huippuosaaja

Olemme vuosittain yhteydessä satoihin työnantajiin ja useisiin tuhansiin työnhakijoihin eri aloilla - tunnemme suomalaisen työelämän. Osaamisessamme yhdistyvät vahva työkäyttäytymisen ymmärtäminen ja liiketoiminnan haasteiden perusteellinen tunteminen.

Kehitämme jatkuvasti kykyämme löytää asiakkaillemme soveltuvimmat osaajat. Kykenemme auttamaan organisaatioita sisäisissä muutostilanteissa uudelleensijoittumis-, coaching- ja urapalveluilla myös uusimpia teknologisia työvälineitä hyödyntäen.

Kansainvälinen ulottuvuus - Career Star Group

MPS Career Oy on osa kansainvälistä Career Star Group -alliansia, joka tarjoaa tarjoaa korkealaatuisia johtamisen kehittämisen, muutosjohtamisen, uraohjauksen ja uudelleensijoittumisen palveluita. Verkosto on yksi suurimmista maailmanlaajuisista verkostoista alalla ja Career Star Groupiin kuuluvissa yhtiöissä työskentelee yli 2000 henkilöä 50 maassa.

Osa MPS-Yhtiöitä

MPS Career Oy kuuluu MPS-yhtiöihin. Muita Suomessa toimivia muita MPS-yhtiöitä ovat MPS Executive Search Oy, ja MPS Prewise. Ruotsissa, Baltiassa, Venäjällä, Kiinassa ja Thaimaassa toimivat MPS-yhtiöt sekä kansainväliset verkostot Career Star Group ja EXS International Network varmistavat asiakkaan tarpeisiin vastaamisen maailmanlaajuisesti

Avoimet työpaikat

Jätä hakemus jo tänään >>

Ajankohtaista

Katse omaan napaan - ammatillinen itsereflektio ja miksi siitä pitäisi kiinnostua

31.03.17

Kykytestit eivät ole älykkyyden mittaamista varten

16.03.17

Lue MPS Family Governance Advisory liiketoiminnan vetäjä Peter Thermanin haastattelu Perheyritysten liiton lehdessä Hartwall Capitalista

15.03.17

Blogi

Motivaatiota arkeen - tee edes tämä

16.03.2017

Katse omaan napaan - ammatillinen itsereflektio ja miksi siitä pitäisi kiinnostua

16.03.2017